LÓ ALOM

A hagyományos alomszalmánál jelentősen nagyobb nedvszívó képessége révén több ammóniát képes megkötni. A szabad ammónia megkötésével ritkábban alakul ki légzőszervi irritáció, ami a lovaknál kiemelten fontos szempont.

A portalanítási eljárás következtében a box levegője pormentesebb, istállónk tisztább. A változatlan gyártási technológia és az ellenőrzött alapanyag a termék minőségének állandóságát biztosítja. Természetesen az állat igényeinek kielégítése az elsődleges cél, de a tulajdonos, a lovász szempontjai is fontosak. Csökken a felhasznált alom mennyisége, így a keletkezett trágya is jóval kevesebb. (Tapasztalatunk szerint, az általunk alkalmazott technológiával 60%-kal kevesebb kisebb trágya kerül ki a boxokból.) A légmentesen lezárt zsákok tárolása és mozgatása nagyságrenddel egyszerűbb, mint a bálás szalmáé. A box tisztán tartása mérhetően kevesebb időt vesz igénybe, így gazdaságosabban nevelhető fel és tartható az állat az alom pellet segítségével.

GAZDASÁGOSSÁG

Használatával pénzt, helyet, időt és munkaerőt takarít meg.

KISZERELÉS

A terméket 15 kg-os zsákban, tonnás Big Bag zsákban, vagy akár ömlesztve kínáljuk.

FOLYAMATOS KÉSZLET

Jelentős alapanyag-lekötéssel rendelkezünk, így folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű alomanyagot.

ADAGOLÁS

Egy átlagos méretű boksz (12 m2) kéthavi igénye 300 kg.

%

BÚZASZALMA

%

ALATTI NEDVESSÉG TARTALOM

KG/NAP KISZÓRANDÓ MENNYISÉG

Sajnos nincs sok helyünk és mindig megküzdünk a szalma bálák tárolásával. Körülbelül fél éve használom, de az alom egyszerű tárolása és a box könnyű takarítása teljes mértékben meggyőzött!

 

Dobos Sándor

Tökéletes megoldás a mobilboxba, amikor versenyre megyünk!

 

Lukács Béla

A poros alomtól gyakran lettek kehesek a lovaim. A pellet amellett hogy pormentes, jól köti az ammóniát, így az istálló levegője tisztább a lovak nem köhögnek.

Puskás Endre

Kérdésed van? Fordulj hozzánk bizalommal!

Storkpellet - ALOM PELLET, TAKARMÁNY PELLET, TÜZI PELLET