Baromfi alom

 

Új termékünket a roppantott szalma alom pelletet kifejezetten brojlercsirke neveléssel, baromfiszülőpár tartással vagy pulyka előneveléssel foglalkozó gazdáknak ajánljuk. A gyártási technológia során a szalma aktív felülete sokszorosára nő, így a termék nedvszívó-képessége megtöbbszöröződik. Ennek köszönhetően az istálló klímája javul, a talppárna megbetegedések előfordulása pedig jelentősen csökken. További fontos tulajdonsága a stabil 10% alatti nedvességtartalom (penészmentesség), az egyszerű tárolás és kiszórás. Az alom használatával csökken a munkaerő-igény, valamint az állomány egészségi állapota mellett, a tenyésztés/ nevelés gazdaságossága is javul.

 

További információ

Kisállat alom

 

100% természetes búzaszalma alom, kisemlősök számára.

 

Kitűnően alkalmas ketrecben tartott állatok részére (nyúl, csincsilla) vagy akár macskáknak alomtálcába szórva.

 

Kivételesen jó nedvszívó képességének köszönhetően, nem ragad az állat talpára vagy szőrére, így nem piszkolja össze a bundáját és nem viszi ki az alomtálcából.

 

További információ

Ló alom

 

A hagyományos alomszalmánál jelentősen nagyobb nedvszívó képessége révén több ammóniát képes megkötni. A szabad ammónia megkötésével ritkábban alakul ki légzőszervi irritáció. A portalanítási eljárás következtében a box levegője pormentesebb, istállónk tisztább. A változatlan gyártási technológia és az ellenőrzött alapanyag a termék minőségének állandóságát biztosítja. Természetesen az állat igényeinek kielégítése az elsődleges cél, de a tulajdonos, a lovász szempontjai is fontosak. Csökken a felhasznált alom mennyisége, így a keletkezett trágya is jóval kevesebb. (Tapasztalatunk szerint, az általunk alkalmazott technológiával 60%-kal kevesebb kisebb trágya kerül ki a boxokból.) A légmentesen lezárt zsákok tárolása és mozgatása nagyságrenddel egyszerűbb, mint a bálás szalmáé. A box tisztántartása mérhetően kevesebb időt vesz igénybe.

 

További információ