Slide background

STORKPELLET

BAROMFI ALOM

Új termékünket a roppantott szalma alom pelletet kifejezetten brojlercsirke neveléssel, baromfiszülőpár tartással vagy pulyka előneveléssel foglalkozó gazdáknak ajánljuk. A gyártási technológia során a szalma aktív felülete sokszorosára nő, így a termék nedvszívó-képessége megtöbbszöröződik. Ennek köszönhetően az istálló klímája javul, a talppárna megbetegedések előfordulása pedig jelentősen csökken. További fontos tulajdonsága a stabil 10% alatti nedvességtartalom (penészmentesség), az egyszerű tárolás és kiszórás. Az alom használatával csökken a munkaerő-igény, valamint az állomány egészségi állapota mellett, a tenyésztés/ nevelés gazdaságossága is javul.

MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG

Szakszerű tárolás, feldolgozás, rendszeres minőség-ellenőrzés.

KISZERELÉS

A termék térfogata 400-450kg/m3, Big Bag zsákban, vagy 10-30 kg-os zsákban kínáljuk.

FOLYAMATOS KÉSZLET

Jelentős alapanyag-lekötéssel rendelkezünk, így folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű alomanyagot.

ADAGOLÁS

Tartástechnológiától függően 1,4-1,8 kg/ m2-t kell az istállóban eloszlatni.

100

SZÁZALÉK

búzaszalma

10

SZÁZALÉK ALATTI

nedvességtartalom

8

MILIMÉTER

átmérő

FELHASZNÁLÓINK TAPASZTALATAI

Ismerje meg tapasztalatait azoknak, akik már használják a Storkpellet termékeit

Mindenkinek ajánlom, aki már egyszer is átélte az utóalmolás okozta nehézségeket! Alig kellett pótolni az almot, inkább néha csak átgereblyéztük, hogy elvegyüljön a nedves a szárazzal.

- Halász József
  • Névtelen-5

Brojler telepünkön saját magunk végezzük az összes munkát, így nagyon nagy segítség, hogy nem kell napi szinten foglalkoznunk az alommal. Egyszer kétszer pótoljuk az itatók körül átnedvesedett részt, de más munkánk nem nagyon van vele.

- Gera Dénes
  • Névtelen-5

Amikor először kipróbáltam, bevallom elég szkeptikus voltam, de 2-3 hét eltelte után már láttam, hogy tényleg hatékonyan szívja a nedvességet, vágáskor pedig nagyobb súlyeredményeket kaptunk.

- Császár Dániel
  • Névtelen-5
FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT? VEGYE FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK MÉG MA!